Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Τι να αποφύγετε όταν επιλέγετε DJ γάμου


γάμος : DJ γάμου, μουσική γάμου, τραγούδια γάμου, γαμήλια δεξίωση - Τι να αποφύγετε όταν επιλέγετε DJ γάμου





Τι να αποφύγετε όταν επιλέγετε DJ γάμου


Όταν επιλέγετε το DJ του γάμου σας είναι πιθανό να έχετε στο μυαλό μας το είδος της μουσικής που αρέσει σε εσάς, ενώ στην πραγματικότητα στους περισσότερους μπορεί να αρέσει κάτι εντελώς διαφορετικό. Καλύτερο είναι να προσλάβετε ένα DJ που θα του έχετε εμπιστοσύνη ώστε να κάνει μόνος του την επιλογή της μουσικής του γάμου σας, ανάλογα με αυτό που «βλέπει» ότι αρέσει στους καλεσμένους σας κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης. Δώστε του μία λίστα με τραγούδια που θα θέλατε να ακούσετε στο γάμο σας περισσότερο ή λιγότερο, αλλά αφήστε τον ελεύθερο να κάνει το δικό του πρόγραμμα. 

Γι’ αυτό καλό είναι να επιλέξετε κάποιον επαγγελματία DJ και να αποφύγετε να προσλάβετε το φίλο κάποιου συγγενή σας, ή ακόμη χειρότερα κάποιο δικό σας συγγενή. Δε θα μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα σε περίπτωση που δε σας αρέσουν οι επιλογές του και δε θα θέλετε τη μέρα του γάμου σας να παρεξηγηθείτε με κάποιο δικό σας άνθρωπο. 

Τέλος, μιλήστε με το DJ του γάμου σας για το πώς θέλετε να αντιμετωπίσει τους καλεσμένους σας που μπορεί να του ζητήσουν να ακούσουν συγκεκριμένα τραγούδια. Θα πρέπει να είναι ευγενικός μαζί τους και να βάλει τα τραγούδια που του ζητήσανε, αλλά καλό είναι να αφήσετε σε αυτόν την επιλογή αν θα τα βάλει όλα και ποια στιγμή θα τα βάλει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου