Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Γιατί γλέντι χωρίς μουσική δεν γίνεται..

Δεξίωση με DJ ή με ορχήστρα;

Γιατί γλέντι χωρίς μουσική δεν γίνεται..





Η μουσική είναι από τα πρωτεύοντα στοιχεία στη δεξίωση του γάμου σας και σίγουρα δεν γίνεται να απουσιάζει. Στο σημείο αυτό όμως παρουσιάζεται το εξής δίλημμα: Dj ή μήπως μια ζωντανή ορχήστρα; Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Υπάρχουν κάποιοι κοινοί παρανομαστές και στις δύο επιλογές που πρέπει να λάβετε υπόψη σας και αυτοί είναι οι παρακάτω.

Σε καμία περίπτωση μην αφήσετε την επιλογή Dj ή μουσικής μπάντας (ανάλογα με την απόφασή σας) για τελευταία στιγμή. Η εύρεση ενός καλού Dj ή μιας καλής μουσικής μπάντας δεν είναι απλή υπόθεση ούτε μια λεπτομέρεια την οποία μπορείτε να αφήσετε για τελευταία στιγμή.


Καλό θα ήταν να κάνετε μια μικρή έρευνα προτού καταλήξετε ποιόν Dj θέλετε ή τη μουσική μπάντα στην οποία τελικά θα καταλήξετε. Ρωτήστε γνωστούς και φίλους σας που έχουν ήδη παντρευτεί και ξέρουν. Κάντε έρευνα στο διαδίκτυο όπου θα βρείτε μια πληθώρα επαγγελματιών για να επιλέξετε.

Συνεννοηθείτε με τον υπεύθυνο του χώρου δεξίωσης σε περίπτωση που ο ίδιος σας παρέχει κάποιον dj ή κάποια μουσική μπάντα. Τότε θα πρέπει να διαπραγματευτείτε μαζί του εάν θελήσετε να φέρετε κάποιο δικό σας άτομο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως είτε καταλήξετε σε Dj ή σε μουσική μπάντα θα πρέπει να προκαθορίσετε μια μουσική λίστα με τις επιλογές των τραγουδιών που θα θέλατε να ακουστούν στη δεξίωση του γάμου σας. Ένα βασικό στοιχείο που θα πρέπει να διαπραγματευτείτε ανεξάρτητα με το τι είδους μουσική θα διαλέξετε (ζωντανή ή Dj) είναι οι ώρες που είναι δυνατόν να σας διαθέσει ο αντίστοιχος επαγγελματίας. Για παράδειγμα, το γλέντι θα διαρκέσει μέχρι την ώρα που θέλετε εσείς ή υπάρχει μια καθορισμένη ώρα που ο κάθε επαγγελματίας μπορεί αν σας διαθέσει;


Δείτε ένα δείγμα δουλειάς των επαγγελματιών που θα επισκεφθείτε, ώστε να μπορέσετε να αποφασίσετε πιο εύκολα!

Βεβαιωθείτε πως στη λίστα με τα μουσικά τραγούδια που έχετε επιλέξει δεν υπάρχουν μόνο τραγούδια που αρέσουν σε εσάς αλλά και κάποιο είδος μουσικής που θα αρέσει και στους υπόλοιπους! Σίγουρα δεν θέλετε να έχετε μια δεξίωση με απογοητευμένους καλεσμένους!


Σε περίπτωση που επιλέξετε Dj:
Εάν επιλέξετε ένα Dj να συνοδεύσει τη δεξίωση του γάμου σας τότε έχετε το πλεονέκτημα να ακούτε τα τραγούδια στην πραγματική τους εκτέλεση ενώ με μία μπάντα αυτό δεν είναι εφικτό. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε μεγαλύτερη ποικιλία τραγουδιών. Για να βεβαιωθείτε ότι ο επαγγελματίας που θα διαλέξετε είναι αυτό που θέλετε ακριβώς απευθυνθείτε σε εταιρείες που δεν παρέχουν μόνο μουσική κάλυψη αλλά και φωτισμό και άλλες υπηρεσίες, όπως χορευτές ή μηχανήματα καπνού και πυροτεχνήματα.

Σε περίπτωση που επιλέξετε μουσική ορχήστρα:

Είναι βέβαιο πως η επιλογή μιας μουσικής ορχήστρας προσδίδει μια ιδιαίτερη αίσθηση πολυτέλειας και θα αποτελούσε μια μοναδική εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας. Η αλήθεια είναι πως παρόλο που μια μουσική μπάντα δεν μπορεί να καλύψει μεγάλη γκάμα ρεπερτορίου έχει το μεγάλο πλεονέκτημα της αμεσότητας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου