Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Συμβουλές για μια επιτυχημένη δεξίωση



    Για να μπορέσει ένας γάμος να αποτελέσει σημείο αναφοράς τόσο για το ζευγάρι όσο και για τους καλεσμένους θα πρέπει να ακολουθήσουμε και να δούμε κάποιους σημαντικούς παράγοντες που μπορούν να μας εγγυηθούν την απόλυτη επιτυχία.

    Ξεκινώντας θα πρέπει να προσέχουμε πάντα με τον συνεργάτη που θα συνεργαστούμε καθώς θα πρέπει πάντα να έχει διαθέσιμο ένα αρχείο με παλιότερες δουλείες του έτσι ώστε να τον αξιολογήσουμε και να μπορούμε με ασφάλεια να δώσουμε την έγκρισή μας γιατί μια φορά Παντρευόμαστε και όλα θα πρέπει να είναι στην εντέλεια.

    Έτσι, λοιπόν όταν θα φτάσουμε να διαλέξουμε μια αίθουσα εκδηλώσεων θα πρέπει να πάρουμε αρκετά σοβαρά όσα μας λένε και όσα μας δείχνουν.
    Συνεχίζοντας και μέσα από την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μέσα από το συγκεκριμένο θέμα του Γάμου θα θέλαμε να σας προτρέψουμε να ρίξετε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές για το πώς μπορείτε να επιλέξετε καλύτερα το χώρο για την δεξίωση του γάμου σας.

    • Η ημερομηνία αν είναι διαθέσιμη για το μαγαζί αρεσκείας μας.
    • Η ημερομηνία που έχουμε επιλέξει αν το μαγαζί έχει και άλλες εκδηλώσεις πέρα από την δική μας.
    • Πάντα τσεκάρουμε το μαγαζί τόσο με τον υπεύθυνο του μαγαζιού όσο και μόνοι μας για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα κατά την διάρκεια της δεξιώσεις. Σε συνάρτηση λοιπόν με το παραπάνω τσεκάρουμε το μαγαζί σε παραπλήσια κοινωνική εκδήλωση.
    • Μια σωστή προσέγγιση αρχική τουλάχιστον στον αριθμό των καλεσμένων για να μπορέσουμε να πάρουμε καλύτερη τιμή.
    • Παροχές-Υπηρεσίες που συμπεριλαμβάνονται μέσα στην τιμή καθώς πολλά κέντρα δεξιώσεων προσφέρουν Πακέτα Γάμου με λουλούδια, γαμήλια τούρτα αλλά και λιμουζίνα αλλά και εάν υπάρχει συγκρότημα ή DJ.
    • Δοκιμάστε πάντα τα φαγητά αλλά και τα ποτά (στην περίπτωση του κρασιού) για να είστε σίγουροι.
    • Κατά τους θερινούς μήνες πρέπει να υπάρχει ο σωστός κλιματισμός αν ο γάμος γίνεται σε κλειστό χώρο ή αν γίνεται σε ανοιχτό πάλι θα πρέπει να προσέξουμε την θερμοκρασία για να μην παρουσιαστούν προβλήματα όπως λιώσιμο Γαμήλιας Τούρτας ή κάποιο είδος παγωτό που μπορεί να προσφέρουμε στους καλεσμένους μας.
    • Αξιολογήστε σωστά όλους τους χώρους.
    • Και τέλος αξιολογήστε αν το υπάρχον parking δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στους καλεσμένους σας.

    Αυτά εν ολίγοις είναι τα σημαντικότερα ζητήματα όσον αφορά την σωστή αξιολόγηση της Αίθουσας Δεξίωσης.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου