Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Οργανώστε τη μουσική του γάμου σας..

γάμος : DJ γάμου, γάμος, γαμήλια τούρτα, πρώτος χορός, δεξίωση γάμου, τραγούδι γάμου - Οργανώστε τη μουσική του γάμου σας





Οργανώστε τη μουσική του γάμου σας


 
Με το που αποφασίσατε να παντρευτείτε με τον αγαπημένο σας ξεκινήστε να σκέφτεστε τραγούδια γάμου που μπορεί να έχουν κάποιο ιδιαίτερο νόημα για εσάς. Αρχίστε να τα σημειώνετε ώστε να είστε σίγουρη ότι δε θα τα ξεχάσετε. Μπορείτε μετά να τα χρησιμοποιήσετε και για τη προβολή slides στο χώρο της δεξίωσης, αν κάνετε κάτι τέτοιο, ή για να βοηθήσει το DJ του γάμου σας να καταλάβει καλύτερα το στυλ σας.
3-5 μήνες νωρίτερα αρχίστε να σκέφτεστε ποιο θα είναι το τραγούδι που θα χορέψετε στη δεξίωση του γάμου σας με το σύζυγο σας τον πρώτο σας χορό. Αρχίστε μαθήματα χορού αν θέλετε να κάνετε εντυπωσιακή είσοδο! Αρχίστε να σκέφτεστε ποιο θα είναι το τραγούδι που θα χορέψετε με τον πατέρα σας και κάποια αρχικά τραγούδια που θα σηκωθούν οι κουμπάροι και οι κοντινοί συγγενείς για να χορέψουν. Επιβεβαιώστε με το DJ ότι έχει τα συγκεκριμένα τραγούδια.

2-3 μήνες νωρίτερα, συνεννοηθείτε με τον υπεύθυνο του χώρου της γαμήλιας δεξίωσης και με το DJ του γάμου σας και φτιάξτε ένα χρονοδιάγραμμα για το slide show που μπορεί να παίζει πριν την είσοδο σας, πως θα συνεχίζει η μουσική κατά την είσοδο σας, όταν θα κόβεται τη γαμήλια τούρτα, τον πρώτο χορό κτλ. Μην ξεχάσετε να συνεννοηθείτε μαζί τους για τεχνική υποστήριξη και κάλυψη.
 
1-2 βδομάδες πριν την ημέρα του γάμου σας επικοινωνήστε με το DJ και επιβεβαιώστε τη μέρα και την ώρα που θα χρειαστεί να είναι εκεί για να στήσει τα μηχανήματα του και ότι όλα είναι εντάξει για τη μέρα του γάμου σας.

Μην ξεχάσετε ότι θα πρέπει ο DJ να πληρωθεί τη μέρα του γάμου σας. Πείτε σε κάποιο δικό σας άνθρωπο να αναλάβει την πληρωμή για να είστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε ανάλογα με το πρόγραμμα σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου