Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Διαλέγοντας τη μουσική του γάμου σας..


γάμος : μουσική γάμου, δεξίωση γάμου, γαμήλια μουσική, DJ γάμου,  - Διαλέγοντας τη μουσική του γάμου σας
Διαλέγοντας τη μουσική του γάμου σας

Όσο και αν δε δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη μουσική του γάμου και πολλές φορές τα ζευγάρια επιλέγουν το DJ που θα τους δώσει  υποχρεωτικά ή θα τους προτείνει ο χώρος που θα κάνουν τη δεξίωση του γάμου τους, η μουσική είναι αυτό που θα φτιάξει ή θα χαλάσει το κέφι των καλεσμένων σας.

Σκεφτείτε ποιος ήταν ο καλύτερος γάμος που πήγατε. Τι είδους μουσική είχε και αν σηκώθηκαν οι καλεσμένοι να χορέψουν. Καταλήξτε στο είδος της μουσικής που ακούτε και τις προτιμήσεις σας ώστε να έχετε μία ξεκάθαρη εικόνα για το τί θα ζητήσετε από το DJ.
Ρωτήστε το χώρο που θα γίνει η γαμήλια δεξίωση αν υπάρχουν διάφοροι κανονισμοί για το μέχρι πότε και πόσο δυνατά μπορείτε να έχετε τη μουσική. Συνήθως στα κτήματα που είναι εκτός κατοικημένων περιοχών δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, αλλά δεν θέλετε να βρεθείτε προ εκπλήξεως στο γάμο σας.
Σκεφτείτε αν θέλετε να προσλάβετε κάποιο συγκρότημα να παίξει ζωντανά. Θα κοστίσει περισσότερο αλλά θα δώσει μία ιδιαίτερη νότα στη δεξίωση του γάμου σας. Μπορείτε να τους προσλάβετε να παίξουν μόνο στην αρχή της δεξίωσης και μετά πάρτε ένα DJ.
Αν πήγατε σε κάποιο πάρτι ή γάμο που περάσατε πολύ καλά και είχατε εντυπωσιαστεί από τη μουσική, ζητήστε το όνομα του DJ. Αυτοί που έχουν το χώρο που θα κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας θα έχουν να σας συστήσουν επαγγελματίες DJ γάμου.
Πριν κανονίσετε ραντεβού με κάποιο DJ ρωτήστε τον το στυλ μουσικής που παίζει και αν μπορεί να σας στείλει κάποιο δείγμα της δουλειάς του.
Σκεφτείτε το στυλ του DJ που θέλετε. Πολύ θέλουν ο DJ τους να έχει και το ρόλο «παρουσιαστή/διασκεδαστή», να παροτρύνει τους καλεσμένους να χορέψουν, να ενημερώνει ότι ήρθε η ώρα να κόψει τη τούρτα η νύφη και ο γαμπρός και γενικά να δημιουργεί ένα φιλικό και χαρούμενο κλίμα.
Έχετε στο μυαλό σας το ποσό που μπορείτε και θέλετε να ξοδέψετε για DJ και μουσική γιατί οι τιμές διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία.

Σημειώστε τα τραγούδια που θα θέλατε να ακούσετε στη δεξίωση του γάμου σας. Ξεκινήστε νωρίς να σκέφτεστε τη λίστα και δώστε την στο DJ ώστε να έχει και μία καλύτερη εικόνα τι είδους μουσική προτιμάτε.

Σκεφτείτε το ύφος του γάμου σας και τους καλεσμένους σας. Αν οι περισσότεροι είναι φίλοι σας και στην ίδια ηλικία με εσάς επιλέξτε τη μουσική που σας αρέσει και θα χορέψετε. Αν έχετε πολλούς συγγενείς και μεγάλους σε ηλικία σκεφτείτε τι θα αρέσει και σε εκείνους. Συνήθως οι DJ που αναλαμβάνουν γάμους, γνωρίζουν το είδος της μουσικής που θα αρέσει σε όλους.
Για να είστε σίγουροι ότι δε θα καταλήξει η δεξίωση του γάμου σας σε rave party ή σκυλάδικο, προτιμήστε ένα DJ που να έχει εμπειρία από γάμους, που γνωρίζει τι πρέπει να κάνει, που ρωτάει να μάθει το ύφος της μουσικής που σας αρέσει και το στυλ και είδος των καλεσμένων σας.
Ζητήστε αν μπορείτε να πάτε σε κάποιο άλλο γάμο που είναι ο ίδιος DJ ή σε κάποια άλλη εκδήλωση. Έτσι θα μπορέσετε να δείτε πόσο ανταποκρίνεται στο κοινό του και στο τι τους αρέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου